Magunkról

CÉGFILOZÓFIA

Az Absolut Pyro Kft.-t 2005-ben hoztuk létre a legismertebb hazai pirotechnikus szakemberek és cégek bevonásával.

Cégünk 2010-ben fúzióra lépett a hazai piac másik meghatározó szereplőjével a Pyrox Kft.-vel és ezzel a közép-európai térséget tekintve is jelentős méretű vállalkozás jött létre. Egyesülésünk fiatalos lendületével, megbízhatóságával és szakembereinek több évtizedes tapasztalatával megteremtette az üzleti és gyakorlati tapasztalatokon álló, az ügyfelek kívánságára komoly hangsúlyt fektető, szinte minden igényt kielégítő tűzijáték szolgáltatást az ország minden területén. Az Absolut Pyro Kft. már működésének első éveiben komoly referenciákat szerzett nagy volumenű tűzijátékok kivitelezésével.

TERMÉKFEJLESZTÉS

Minőség-orientált elvárásainknak megfelelően termékfejlesztésünk folyamatos, mind a minőség, mind a különleges látványelemek tekintetében. A közel 3000 féle termékünk a világ legjobb kínai és nyugat-európai gyártóitól érkezik.

Termékpalettánk évente számos új fejlesztésű termékkel bővül, a mindenkori szakmai trendeknek megfelelő szín- és formaválaszték, valamint az új technológiák közvetlen bevezetésével.

A közvetlen gyártói kapcsolataink lehetővé teszik a tűzijátékainkban felhasznált termékek minőségének gyártási folyamat alatti ellenőrzését, és ha szükséges azonnali javítását, mert csak kiváló minőségű termék kerülhet felhasználásra.

Cégünk számára rendkívül fontos a nézőközönség és a felhasználók biztonsága, valamint a tűzijátékok környezetének megóvása. A súlyos balesetek elkerülése érdekében tűzijátékaink fellövése speciális, erre a célra gyártott erős repeszmentes üvegszálas vetőcsövekből történik.

Látványterveinket minden esetben tapasztalt, pirotechnikai és számítástechnikai ismeretekkel rendelkező designereink állítják össze. A legtöbb tűzijátékunk zenére koreografálva készül, hogy a látvány és a zene összhangja tökéletes, „ABSOLUT” harmóniában legyen.

KERESKEDELEM

Az Absolut Pyro Kft. amellett, hogy a magyar pirotechnikai piac piacvezető vállalkozása további 8 célországba jelentős exportforgalmat bonyolít. Legfontosabb célpiacaink jelenleg Ausztria, Németország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Szerbia és Franciaország. Az export tevékenység társaságunk bevételeinek jelentős hányadát képviseli. Kereskedelmi tevékenységünk alapja a Kínából importált profi-, játékos- és kis tűzijáték termékek, melyeket professzionális célokra pirotechnikusoknak, illetve szórakoztatás céljából magánszemélyeknek is értékesítünk nagykereskedőinken keresztül. Játékos- és kis tűzijáték termékekre létrehoztuk saját TIGER márkánkat, amely 2010-ben kiegészült fúziós partnerünk XPLODE márkajelű kiváló termékeivel. Raktárkészletünk, logisztikai parkunk több ezer négyzetméter területen, a hatályos biztonságtechnikai előírásoknak megfelelően áll a vásárlók rendelkezésére. Országos kereskedelmi hálózatunk kiépítését folyamatosan végezzük, ehhez keressük szakképzett partnereinket.

BIZTONSÁG

MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünk keretében, az általunk forgalmazott termékek folyamatos ellenőrzése biztosított. A TÜV Rheinland InterCert Kft.-vel szoros együttműködésben és szakmai irányításával kerülnek elvégzésre a termékbevizsgálások, valamint a végtermék-ellenőrzési rendszerünk felügyelete. Minden termékünk rendelkezik CE tanúsítással.

A veszélyes árukkal csak pirotechnikusaink foglalkoznak, ezáltal szaktudásuk is alátámasztja a biztonságpolitikánkat. Termékeink mindegyike biztonsági adatlappal rendelkezik. Munkaügyi, munkabiztonsági és tűzvédelmi szabályok folytonos követésére, betartására és betartatására munka- és tűzvédelmi előadókat foglalkoztatunk.

Importőrként és forgalmazóként elsőként rendelkeztünk “REACH” regisztrációval, ami a forgalmazáshoz elengedhetetlenül szükséges.

A magyarországi pirotechnikai cégek közül egyedül rendelkezünk SEVESO minősítéssel. Cégünk magyarországi telephelyű saját pirotechnikai megsemmisítővel rendelkezik.

Cégcsoportunk minden tevékenysége és terméke a legmagasabb elvárható szinten nemzetközi biztosító társaságokkal biztosítva van.

OKTATÁS

Kis- és nagykereskedelmi tevékenységünkön kívül cégünk az OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.-vel szoros együttműködésben pirotechnikai oktatások szervezésében vesz részt. Ezáltal évente több alkalommal nyílik lehetősége a jelentkezőknek a színvonalas oktatásokon és szakvizsgákon való részvételre, valamint a különböző szintű pirotechnikai szakbizonyítvány megszerzésére.